Nieuws

Alles over de prepaid kaart vind je op gratissimkaarten.be

maandag, 3-5-2021  

Toen de mobiele telefoon net op de markt kwam, waren er nog geen abonnementen voor mobiele telefoons. Het gebruik van de mobieltjes was ook nog niet zo wijdverbreid als het nu is. Pas toen de Nokia’s op de markt kwamen en meer en meer mensen gebruik gingen maken van mobiele telefoons, ontstonden er meer mogelijkheden. De meest voorkomende opties waren telefoons die je los kocht en waar je vervolgens beltegoed op kon zetten en de abonnementen waarbij je gratis een telefoon kreeg en elke maand een vast bedrag moest bestalen. In de begintijd was het voordeel van een abonnement nog niet zo voelbaar, omdat men nog niet heel veel belde en omdat de mobiele telefoons relatief goedkoop waren. Een oude Nokia koste je toen echt geen duizend euro, maar een moderne iPhone is uiteraard wel gewoon zo duur. Omdat je niet veel belde en omdat een telefoon niet zo duur was, kon je prima zelf een mobieltje kopen samen met een prepaid kaart. Zodra je beltegoed op was, dan kon je je tegoed weer opladen. Je betaalde dan echt voor wat je verbruikte. Maar nu zijn de moderne smartphones veel te duur om zomaar even te kopen. Het is in veel gevallen dan ook goedkoper om gewoon een abonnement te nemen. Tevens maken we veel meer gebruik van de mobiele telefoon dan 20 jaar geleden. Maar dit is uiteraard niet voor iedereen zo. Niet iedereen heeft de nieuwste telefoon nodig en niet iedereen belt en internet evenveel met de mobiele telefoon. Een prepaid kaart kan daarom nog steeds een prima optie zijn. Tevens kan het zo zijn dat je meerdere telefoons hebt en voor je werk genoeg hebt aan een goedkope telefoon met prepaid kaart. In dat geval is het goed om via de site van gratissimkaarten.be te kijken waar je de beste prepaid kaart kunt halen. Je hebt immers verschillende providers, maar deze bieden allemaal andere opties. Daar zitten dus ook verschillende prijskaartjes aan vast. Wat dat betreft doe je er goed aan om die opties te vergelijken via gratissimkaarten.be. In dat geval weet je in ieder geval zeker dat de prepaid kaart die je koopt ook echt een goede kaart is. Of het al dan niet een goede prepaid kaart is, hangt wederom af van je belgedrag. Soms krijg je de simkaart gratis en ontvang je ook nog eens 4000 sms’en. Maar als je nooit sms’t, dan is zo’n bonus voor jou niet interessant. Als je veel belt, dan wil je juist de provider met de laagste belkosten. Daardoor kun je langer met je tegoed en dus ben je goedkoper uit. 

Kies voor een prepaid kaart van een voordelige provider

Het is dus belangrijk dat je een prepaid kaart koopt van een provider die voor jou het goedkoopste is. Je kunt via de site van gratissimkaarten.be in ieder geval meer te weten komen over de deals van providers als: 

  • Orange
  • Jim
  • Proximus

Bestel direct een simkaart bij de juiste provider

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, dan vind je op de site van gratissimkaarten.be de link naar de juiste provider, zodat je meteen alles kunt regelen. 


Comments are closed.