Bedrijven en Bedrijfsleven

Een energieke ervaring met een echte voetbaltafel

maandag, 21-3-2016  

Kun je je die tijden nog herinneren toen je jong was en je hele dagen achtereen met de voetbaltafel in de weer was? Vaak is het met een voetbaltafel net als met knikkeren. Op een dag wil iedereen knikkeren. Je komt op het schoolplein en van de één op de andere dag lijkt er een knikkerkoorts te heersen. Zo snel als de koorts arriveerde is de knikkerkoorts ook weer vertrokken. Van de ene op de andere dag is er niemand meer aan het knikkeren. Alsof er een tijdslimiet op zit. Maar je kunt er donder op zeggen dat de koorts vanzelf weer terug komt. Net als mode, komt knikkeren altijd weer terug in de mode. Zo ook met de voetbaltafel. Lang staat de tafel ergens in de kantine zonder dat er iemand gebruik van maakt en dan opeens is het vechten om een beurt. Hoe kan dat? Waar komt die drang om met de voetbaltafel te spelen vandaan? Het is onverklaarbaar, maar feit is wel dat het in die periode met al dat tafelvoetbal plezier erg leuk was om naar school te gaan. Beetje zoals met de ijspret. Naar school lopen is natuurlijk nooit fijn, maar als er ijs op water ligt, dan is het lopen naar school opeens dolle pret. Als je tenminste een route naar school hebt in de buurt van een vijver. Zo ook met een voetbaltafel. Opeens is het leuk om naar school te gaan, want je kunt in de pauze weer spelen. De lessen worden bijzaak en de hoofdzaak is de pauze waarin massaal gespeeld wordt met de voetbaltafel. Competities worden gehouden en leerlingen die normaal geen contact hebben zijn opeens beste vrienden. Het is mooi om te zien hoe snel de sfeer op een school kan veranderen aan de hand van een voetbaltafel. Eerst is er sprake van een saaie pauze en daarna is het opeens een wervelwind van activiteit. Je vaardigheden worden getest en je voelt je vaak ook energieker door een spelletje voetbal via de voetbaltafel. Het is dan ook mooi om te zien hoe een voetbaltafel verantwoordelijk kan zijn voor een gevoel van saamhorigheid en tevens invloed kan uitoefenen op de leerprestaties, want al die adrenaline is natuurlijk goed voor je geest. Je bent scherper en alerter en beter in staat om de saaie lessen te volgen. Daarom is het voor elke school goed om eens te overwegen om een voetbaltafel aan te schaffen. Mocht je je afvragen waar je dat kunt doen, dan kun je hieronder verder lezen.

Via voetbaltafel.nl kun je de beste voetbaltafel kopen voor een voordelige prijs

Mocht je interesse hebben in een voetbal tafel, dan kun je het beste even naar voetbaltafel.nl gaan. De naam van de site geeft al aan dat deze site helemaal gespecialiseerd is in tafelvoetbal. Dat betekent dat je als koper dus de beste kwaliteit kun verwachten vanwege de expertise. Tevens is het een webwinkel en dat betekent dat je altijd lagere prijzen mag verwachten dan de prijzen van een fysieke winkel. Dat is natuurlijk fijn, want een tafel om op te voetballen is niet goedkoop. Als je nagaat hoeveel je er uit kan halen aan plezier en dergelijke, dan is de prijs natuurlijk een schijntje. Een gemiddelde smartphone is een stuk duurder en een smartphone moet je na 2 jaar weer vervangen door een nieuw model. Van een voetbaltafel heb je echter vele jaren plezier. Op een school kunnen vele generaties van leerlingen genieten van de voetbaltafel en zelf als directeur, docent of conciërge kun je elk jaar weer genieten van het moment dat de voetbaltafel opeens in het centrum van de aandacht komt te staan. Wellicht kun je er eens een studie naar doen om te achterhalen hoe het toch komt dat de leerlingen allemaal van de ene op de andere dag massaal interesse hebben in de voetbaltafel. Of je er ooit achter zult komen of niet, het blijft een genot om het fenomeen eens mee te maken vanuit het perspectief van een buitenstaander. Net zoals leerkrachten elke jaar weer het knikkerfenomeen mee maken. Wellicht is er sprake van een complot en wellicht kun je dat complot ooit eens achterhalen.

De vele voordelen van de website

Als je gaat bestellen via de bovenstaande website dan is het goed om te weten dat je nogal wat voordelen hebt waar je gebruik van kunt maken. Sommige voordelen zijn standaard, andere zijn optioneel. Hieronder zijn de meest belangrijke voordelen weergegeven:

  • Gratis verzending
  • 14 dagen retourecht
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Altijd snel antwoord

Het is natuurlijk goed voor je portemonnee dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Het zou ook een beetje absurd zijn als de website je toch nog wel verzendkosten zou laten betalen, want de tafel is natuurlijk al duur genoeg. Verder is goed om te weten dat je binnen 14 dagen de tafel terug kunt sturen. Dus mocht je niet helemaal zeker weten of het een impuls aankoop is of niet, koop de tafel dan gerust en als je na 14 dagen nog altijd enthousiast bent, dan weet je voor jezelf dat het zeker geen impulsaankoop was. Betalen gaat gewoon via iDEAL, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Tot slot is het ook goed om te weten dat al je vragen altijd snel en correct worden beantwoord. Aarzel dus niet om even contact op te nemen als je ergens niet helemaal uit komt.


Comments are closed.