Nieuws

iPhone 5S hoesjes

dinsdag, 14-4-2015  

iPhones zijn nog steeds ongelofelijk populair. Ze veroverden de wereld aan het begin van deze eeuw dankzij hun duurzaamheid, geweldige prestaties, gebruiksvriendelijke besturingssysteem en innovatieve technologie. Sinds de eerste iPhone is er veel veranderd. Zo zijn er veel merken en bedrijven die ook smartphones zijn gaan bouwen om met de iPhone te concurreren. Een smartphone is daarom het meest alledaagse artikel dat er te vinden is. Kijk tijdens de spits maar eens rond in het openbaar vervoer: iedereen heeft een smartphone in zijn hand. Met dergelijke trends is het belangrijk dat je bij blijft. Omdat iPhones erg duur zijn en dus niet iedereen waarschijnlijk de allernieuwste heeft (op dit moment is dat de iPhone 6), zijn erg veel mensen nog in het bezit van de één na laatste generatie: de iPhone 5S. Het is alweer twee jaar geleden dat deze uitkwam, maar gezien de lange levensduur van het apparaat is het ook niet vreemd dat men het ding na slechts twee jaar nog in gebruik heeft. Hoewel het dus niet meer de allernieuwste iPhone is, is dit apparaat nog steeds bijzonder geliefd. Om deze apparaten correct te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hieronder vallen bijvoorbeeld de volgende zaken:

  • krassen en barsten
  • waterschade
  • interne schade door vallen
  • vervorming van de omhulzing
  • gebroken scherm

Om hiertegen te beschermen, zijn er iPhone 5S hoesjes. Deze hoesjes passen exact om de iPhone 5S en kunnen hem daarom optimaal beschermen. Soms is het zo dat je zonder hoesje geen recht hebt op verzekering, wanneer je telefoon kapot gaat. iPhone 5S hoesjes zijn dan een kleine investering, vergeleken bij de hoge kosten van een reparatie. In onze webwinkel Luxury-case.nl kun je voor slechts €4,95 een zogeheten screen protector krijgen. Dit is een transparant plaatje van kunststof, dat je over het scherm van je telefoon kan plaatsen. Laat je je telefoon per ongeluk op het scherm vallen, dan zal aan het apparaatje niets te zien zijn, dankzij de screen protector. Zo hebben we bij Luxury-case.nl veel verschillende soorten iPhone 5S hoesjes. Met een dergelijk aanbod moet er iets leuks voor jou bij zitten.

Groot aanbod iPhone 5S hoesjes

Bij Luxury-case.nl hebben we veel mooie en functionele accessoires voor jouw technologische apparatuur. iPhone 5S hoesjes vallen natuurlijk ook onder deze categorie. Wij bieden deze aan in verschillende modellen en kleuren. Deze zijn eenvoudig te vergelijken en in detail te bekijken in onze webwinkel, waar we alle artikelen presenteren aan de hand van uitgebreide specificaties en productfoto’s van hoge resolutie. Alle iPhone 5S hoesjes passen vanzelfsprekend perfect om dat model iPhone. Daar hoef je dus niet over in te zitten. Het enige dat je nog hoeft te besluiten in onze webwinkel is welk hoesje je precies wil hebben. Net als kleding dienen accessoires om aan de buitenwereld te tonen wie je bent. Je voegt iets persoonlijks toe aan je uitstraling. Dit doe je voor de omgeving, maar ook voor jezelf, zodat je je prettig voelt bij je eigen spullen en look. De iPhone 5S hoesjes van Luxury-case.nl kunnen je hierbij helpen. Met kleuren variëren van uitgesproken rood tot schitterend zilver zit er zeker iets tussen wat helemaal bij jou past. De tinten zijn prachtig gebalanceerd en op licht matte wijze uitgevoerd, waardoor ze een chique uitstraling krijgen. Het feit dat onze iPhone 5S hoesjes zijn uitgevoerd in kunstleder van uitstekende kwaliteit, belooft goede functionaliteit (het kunstleder dient als soort veerkussen wanneer je telefoon per ongeluk valt) en een bijzonder charmant uiterlijk. De hoesjes zijn zo goed te combineren met lederen of kunstlederen tassen en jassen, zodat ze naadloos opgaan in jouw eigen stijl. Naast kunstlederen iPhone 5S hoesjes bieden we dit artikel ook aan in een aluminium uitvoering. Dit is een extra stevig en glad materiaal, dat geschikt is voor meer glimmende kleurschakeringen, zoals goud en zilver. Ook deze materialen en kleuren zijn probleemloos te combineren met huidige modetrends. Met bedragen tussen de € 4,95 en de € 15,95 biedt Luxur-case.nl dus hele mooie, chique ogende iPhone 5S hoesjes voor een bijzonder scherpe prijs. Modieuze gadgets hoeven niet duur te zijn, integendeel: ze zijn nu voor iedereen beschikbaar. Breng een bezoek aan onze webwinkel en bekijk ons uitgebreide assortiment voor de mooiste en beste iPhone 5S hoesjes tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Bij Luxury-case.nl vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van een prachtig ontworpen en functionele iPhone 5S hoesjes van goede kwaliteit. Vanuit deze gedachte bieden wij dan ook onze iPhone 5S hoesjes aan. Daarbij geniet je bij ons vriendelijke en behulpzame klantenservice om je winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Rond je de bestelling en betaling van iPhone 5S hoesjes bij ons af voor 17:00, dan kun je ervan uitgaan dat jouw telefoonhoesje de volgende dag al wordt geleverd. Je betaalt altijd 100% veilig bij ons. Ondanks het feit dat we de iPhone 5S hoesjes in ons assortiment voorzien van uitgebreide informatie, beschrijvingen en foto’s, kan het zijn dat deze online presentatie niet volledig overeenkomt met de werkelijkheid. Het kan dan gebeuren dat je er na ontvangst achter komt, dat het hoesje dat je had besteld toch niet is wat je voor ogen had. Dat is natuurlijk jammer. Vanzelfsprekend mag je het dan nog ruilen of retourneren. Wij hanteren hiervoor een termijn van 14 dagen. Heb je andere opmerkingen, problemen of klachten met onze iPhone 5S hoesjes of over onze dienstverlening, dan kun je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice.


Comments are closed.